Un nou website pentru afacerea dumneavoastră

Indiferent dacă căutați un site de comerț electronic sau doar un site de prezentare, vă putem ajuta. Începeți să vă construiți afacerea online astăzi!
Obțineți o ofertă gratuită

Serviciile Noastre

Website Design

Designul și dezvoltarea site-urilor web sunt specialitatea noastră. Oferim soluții personalizate care se vor potrivi nevoilor și bugetului dvs.
Echipa noastră va colabora cu dvs. pentru a vă asigura că noul dvs. website este optimizat pentru motoarele de căutare, utilizatorii de dispozitive mobile și platformele de social media.
Ne vom asigura că site-ul dvs. este conceput pentru a converti vizitatorii în clienți, oferindu-le o experiență de utilizator fără probleme.

Campanii SEO

Optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) este o parte esențială a strategiei oricărui proprietar de site web. Ajută la asigurarea faptului că persoanele care folosesc motoarele de căutare găsesc site-ul dvs. atunci când caută ceva legat de afacerea dvs. Dacă nu vă clasificați bine în rezultatele căutării, potențialii clienți nu vor vedea niciodată site-ul dvs. Utilizând strategii on-site și off-site, ne vom asigura că oamenii vă vor găsi atunci când au nevoie de serviciul dvs.

Găzduire Website

Indiferent dacă construiți un magazin online, lansați un blog sau doar începeți, avem tot ce aveți nevoie pentru a reuși.
Oferim găzduire complet dedicată, extrem de rapidă și complet optimizată pentru WordPress.

Întreținere Website

Site-ul dvs. poate fi funcțional, dar dacă nu aveți un plan pentru a-l menține astfel, puteți pierde totul.
De la backup-uri și actualizări până la securitate și scanări de performanță, ne vom asigura că site-ul dvs. va fi întotdeauna în cea mai bună formă.

Cu cine am lucrat

Ce spun clienții noștri

Colaborarea cu Marius a fost uimitoare de la bun început. Aveam o viziune despre cum ne dorim să arate site-ul nostru și el a reușit să depășească așteptările. Marius a fost foarte dedicat proiectului nostru și a reușit chiar să facă față numeroaselor noastre modificări pentru proiect. Aș recomanda cu căldură serviciile lui oricărei afaceri care își dorește un aspect nou și proaspăt pentru site-ul său!
Marius a fost excepțional cu acest proiect. A condus procesul de la primul moment ca un adevărat expert. M-a ghidat constant, indicându-mi ce are nevoie de la mine, în timp ce mă actualiza constant despre progresul său. Până acum, am ajutat 3 companii cu dezvoltarea site-urilor lor, două dintre aceste companii au folosit companii de site-uri web listate pe Google și au cheltuit peste 5000 de lire sterline. Pot să spun sincer că Marius a oferit un serviciu, livrare și preț mult mai bune decât ambele companii. A mers până acolo încât a depistat problemele site-ului și a rezolvat probleme care nu erau neapărat de competența lui să le rezolve. Marius a tratat construcția site-ului ca și cum ar fi fost propriul său site pe care îl crea, manifestând o pasiune evidentă, dar, evident, a ținut cont de toate modificările pe care le-am solicitat.
A fost o plăcere să colaborăm cu Marius. Este un profesionist, un expert și foarte creativ. Pe parcursul proiectului nostru, ne-am întâlnit cu câteva provocări neașteptate, la care el a răspuns imediat și eficient. Este incredibil de considerat și diligent. Va acorda cea mai mare atenție proiectului tău și nu se va odihni până când nu vei fi complet mulțumit. Îți mulțumim, Marius, pentru un serviciu excelent și un rezultat pe măsură!

Detalii Companie

ro_RORomână